18/01/2016

σχόλιο 19-7-2015, #mnimonio3 : Τι κάνουμε Τώρα;

19-7-2015
#mnimonio3 : Τι κάνουμε Τώρα;
>>>Συνάδελφε Υπόγραψε και εσύ!
https://www.facebook.com/seaeede/posts/666218403513550


· 19 Ιουλίου 2015 ·
#‎eduGR #‎GRedu #‎paideia #‎ekpaideysi #‎seaeede
Γενικά το #‎mnimonio3 μας έχει ΣΟΚάρει της κυβέρνησης πρώτη φορά "αριστερά".

Γι'αυτό επειδή η απάντηση πρέπει να δοθεί στο Δρόμο μαζικά, με καταλήψεις δημόσιων κτηρίων, εργατικές/λαϊκές συνελεύσεις σε δημόσιους χώρους, γενικές απεργίες διαρκείας, επανασυμμετοχή/επαναπροσδιορισμός της σχέσης των εργαζομένων με τα πρωτοβάθμια σωματεία βάσης, συντονισμός με συντονιστικές επιτροπές παντού, ξανακάνουμε ενεργό το αίτημα για Διορισμούς Αδιόριστων Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΤΕ01 και ΔΕ01 Diorismoi Adioristwn Ergastiriakwn Ekpaideytikwn DE http://www.gopetition.com/petitions/diorismoi-adioristwn-ergastiriakwn-ekpaideytikwn-de.html με σκοπό να συντονιστούμε με όλους τους κλάδους της ΔΕ και ΠΕ για να διεκδικήσουμε από κοινού τα κοινά μας συμφέροντα. Η μάχη στην εκπαίδευση είτε θα δοθεί Ενιαία και Μαζικά είτε θα κατακερματισθεί ως ο αδύνατος κρίκος, όπως ισχύει στο παρόν και στο παρελθόν.

Συνάδελφοι ΤΕ01 και ΔΕ01 δυναμώστε τη Φωνή μας και το απαραίτητο συντονισμό μας με τους άλλους κλάδους σε ΔΕ και ΠΕ και τις δημόσιες Δράσεις μας. Υπογράψτε το αίτημα!

Είμαστε πάνω από 80.000 αναπληρωτές σε ΠΕ και ΔΕ! Το δίκιο είναι με το μέρος μας! Πρέπει η ατομική φωνή μας και η οργή μας να αποκτήσει επιτέλους Δημόσιο λόγο, δράση και κίνημα!

Diorismoi Adioristwn Ergastiriakwn Ekpaideytikwn DE
http://www.gopetition.com/petitions/diorismoi-adioristwn-ergastiriakwn-ekpaideytikwn-de.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: