17/01/2016

Συντονιστική Επιτροπή Αδιόριστων Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΤΕ01-ΔΕ01 ~ seaeede_TE01-DE01


τελευταία ενημέρωση συνδέσμων
και φωτογραφιών 17-1-2016

3-4-2013
αρχή αιτήματος
Διορισμοί Αδιόριστων Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Diorismoi Adioristwn Ergastiriakwn Ekpaideytikwn DE
http://www.gopetition.com/petitions/diorismoi-adioristwn-ergastiriakwn-ekpaideytikwn-de.html
Υπογραφές:
http://www.gopetition.com/petitions/diorismoi-adioristwn-ergastiriakwn-ekpaideytikwn-de/signatures.html
από τις 3-2-2014 έκλεισε η λίστα

3-4-2013
Συντονιστική Επιτροπή Αδιόριστων Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΕΑΕΕ ΔΕ):

e-mail: seaeede@gmail.com
blogΑΝεργοιΑΝΑκυκΛΩΣΙΜΟΙ
facebook: ΑΝεργοιΑΝΑκυκΛΩΣΙΜΟΙ #seaeede
twitter: ΑΝεργοιΑΝΑκυκΛΩΣΙΜΟΙ @seaeede
google+: Anergos Anakyklosimos

Επειδή η Τεχνική Εκπαίδευση αξίζει την καλύτερη σε ποιότητα και κατάρτιση Γνώση από εξειδικευμένους εργαστηριακούς εκπαιδευτικούς και επειδή η Τεχνική Εκπαίδευση δεν πρέπει να γίνει έρμαιο στις ορέξεις της πολιτικής και των μνημονίων, καθώς και :

1) Σύμφωνα με το ΦΕΚ τ. B' 129/28-1-2013 (http://peteem1.blogspot.gr/2013/01/12928-1-13-1.html) που έγινε με τον αγώνα των συναδέλφων της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Εκπαιδευτικών Εργαστηριακών Μαθητών (ΠΕΤΕΕΜ) Κλάδου ΤΕ01 (ΠΑΤΕΣ-ΣΕΛΕΤΕ) οι συνάδελφοι των κλάδων ΤΕ01 πρέπει να μπαίνουν στα εργαστήρια με πρώτη ανάθεση. (Δες και τη σχετική ανακοίνωση της ΠΕΤΕΕΜ: http://peteem1.blogspot.gr/2013/01/1.html).

2) Σύμφωνα με του ότι οι συνάδελφοι των κλάδων ΔΕ01 είναι απαραίτητοι (λόγω και της υποχρεωτικής τους επαγγελματικής εμπειρίας) για την διεξαγωγή των εργαστηριακών μαθημάτων και του ότι είναι καθαρά βοηθητικό εκπαιδευτικό προσωπικό στα εργαστήρια και δεν εμποδίζουν με κανένα τρόπο ούτε τις κενές αλλά και ούτε τις οργανικές θέσεις κανενός συναδέλφου ΤΕ ή ΠΕ.

3) Σύμφωνα με τα τεράστια κενά που υπάρχουν πανελλαδικά στις θέσεις και των ΤΕ (αφού πρέπει υποχρεωτικά να μπαίνουν με πρώτη ανάθεση στα εργαστήρια όπως οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί) αλλά κυρίως των ΔΕ που τα περισσότερα εργαστήρια λειτουργούν ερήμην τους.

Εμείς, οι αδιόριστοι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εργαστηριακοί εκπαιδευτικοί της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης των κλάδων ΤΕ01 και ΔΕ01, που είμαστε στους πίνακες (παρελθόντων, τωρινών αλλά και μελλοντικών ετών) κατάταξης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης με προϋπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας (Πίνακες Κατάταξης Αναπληρωτών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης http://e-aitisi.sch.gr/), αγωνιζόμαστε και παλεύουμε μέχρι και ο τελευταίος συνάδελφος εκπαιδευτικός, έστω κι αν έχει μόνο μία ώρα εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας, διοριστεί ως μόνιμος εκπαιδευτικός στα εργαστήρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που εμπίπτουν στη δικαιοδοσία του Υπουργείου Παιδείας. Αγωνιζόμαστε και παλεύουμε μέχρι και ο τελευταίος συνάδελφος αποκτήσει δωρεάν παιδαγωγική κατάρτιση από την ΑΣΠΑΙΤΕ.

Ενδεικτικά και σύμφωνα με τον τελευταίο πίνακα του Υπουργείου Παιδείας (http://e-aitisi.sch.gr/eniaiosd_2012/index.html) είμαστε 415 ΤΕ (από τους οποίους 149 με παιδαγωγική κατάρτιση και 266 χωρίς) και 93 ΔΕ (από τους οποίους 17 με παιδαγωγική κατάρτιση και 76 χωρίς) αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εκπαιδευτικοί. Υπάρχουν 26 κλάδοι ΤΕ και 13 κλάδοι ΔΕ. Όμως επειδή οι πίνακες έχουν σταματήσει να ανανεώνονται και να τροφοδοτούνται με τις νέες προϋπηρεσίες από τον Ιούνη του 2010, αλλά και, επειδή πολλοί συνάδελφοι δεν θα έχουν καταχωρηθεί στους τελευταίους πίνακες για διάφορους λόγους, σίγουρα το πλήθος των αδιόριστων αναπληρωτών και ωρομισθίων εργαστηριακών εκπαιδευτικών ΤΕ01 και ΔΕ01 είναι σαφώς μεγαλύτερο.

Συντονιζόμαστε μέσα από την Συντονιστική Επιτροπή Αδιόριστων Εργαστηριακών Εκπαιδευτικών ΔΕ (ΣΕΑΕΕ ΔΕ), υπογράφουμε την αίτηση και ερχόμαστε σε επαφή μέσω e-mail: seaeede@gmail.com, blog: ΑΝεργοιΑΝΑκυκΛΩΣΙΜΟΙ, google+: Anergos Anakyklosimos, facebook: ΑΝεργοιΑΝΑκυκΛΩΣΙΜΟΙ #seaeede και twitter: ΑΝεργοιΑΝΑκυκΛΩΣΙΜΟΙ @seaeede για την πορεία των κινητοποιήσεων μας.
~~~~~~~~~~
Παρακαλείστε να:
1) υπογράφουν αυστηρά και μόνο αυτοί/ες για τους οποίους απευθύνεται η αίτηση και όχι οι αλληλέγγυοι/ες συνάδελφοι ή φίλοι.

2) γράφετε στο "Short Comment to Target" τον ή τους κλάδους που έχετε εκπαιδευτική προϋπηρεσία στην ΔΕ άσχετα αν είστε στους πίνακες ή όχι. Μη γράφετε κλάδους στους οποίους δεν έχετε εκπαιδευτική προϋπηρεσία. Επίσης να γράφετε και πόσα μόρια (δηλαδή πόσους μήνες) έχετε σε κάθε κλάδο εκπαιδευτική προϋπηρεσία.

3) συμπληρώνεται με ελληνικά μικρά γράμματα την αίτηση και όχι με κεφαλαία και greekish.

4) γνωρίζετε πως αν θέλετε μπορείτε να στείλετε e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση seaeede@gmail.com και ο διαχειριστής της αίτησης θα σας καταχωρήσει εκείνος αφού γράψετε στο μήνυμα σας το ονοματεπώνυμο, την πόλη διαμονής και την εκπαιδευτική προϋπηρεσία σας με το λεκτικό του κλάδου όπου ανήκετε.

5) γνωρίζετε πως με την συμμετοχή σας και την υπογραφή σας σε αυτό το κείμενο γίνεστε αυτόματα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής και δίνετε δύναμη σε αυτή να επιτελέσει το σκοπό της που δεν είναι άλλος από την ενημέρωση αλλά και την κινητοποίηση των συναδέλφων για να επιτευχθούν οι εκπαιδευτικοί μας στόχοι.

Τελευταία ενημέρωση αίτησης: 12-4-2013

---

Petition:
Οργανωνόμαστε, Παλεύουμε, Διεκδικούμε, Αγωνιζόμαστε!


Κανένας άνεργος εργαστηριακός εκπαιδευτικός με εκπαιδευτική προϋπηρεσία!
Και οι αναπληρωτές ΤΕ01 εργαστηριακοί εκπαιδευτικοί να έχουν πρώτη ανάθεση!
Κάθε εργαστήριο να έχει υποχρεωτικά ΔΕ01 εργαστηριακό εκπαιδευτικό!
Να αρχίσουν άμεσα για όλους τους ΤΕ01 και ΔΕ01 οι παιδαγωγικές καταρτίσεις!
Όχι στην υποβάθμιση της Τεχνικής Εκπαίδευσης!

Να υπολογίζεται μέχρι και σήμερα όλη η εκπαιδευτική προϋπηρεσία!
Κίνητρα για τους εκτός έδρας σε αποδοχές, μόρια και άδειες!
Τώρα να καλυφθούν όλα τα κενά στα σχολεία!
Όχι στην τιμωρία του αποκλεισμού από τους πίνακες!
Όχι στη μείωση των αποδοχών και των αδειών!
Όχι στην αύξηση του ωραρίου των εκπαιδευτικών!
Όχι στην κατάργηση οργανικών θέσεων των εκπαιδευτικών!
Όχι στην κατάργηση και στη συγχώνευση σχολείων και εργαστηρίων!

Υπογράφουν οι κάτωθι αναπληρωτές και ωρομίσθιοι εργαστηριακοί εκπαιδευτικοί ΤΕ01 και ΔΕ01.
http://www.gopetition.com/petitions/diorismoi-adioristwn-ergastiriakwn-ekpaideytikwn-de/signatures.html

---
Το παρών αίτημα είχε κλείσει στις 3-2-2014.
Ξανανοίγει στις 19-7-2015 λόγω του... τρίτου μνημονίου
και της άμεσης ανάγκης για άμεση αγωνιστική διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας.
Η συνέχεια στους Δρόμους!




Δεν υπάρχουν σχόλια: