05/04/2022

Ένα ακόμα σχόλιο και μια ακόμα κριτική στην "Ταξική" Αριστερά...


Μέχρι πότε θα (την) παλεύουμε δίπλα σε (και με) τέτοιους συνδικαλιστές;

Μια χαρά τα κατάφερε η "Ταξική" Αριστερά (τρομάρα της!) πάλι. Εννοώντας και μιλώντας για το ΚΚΕ και την εξωκοινοβουλευτική αριστερά, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, κτλ. Οι συνδικαλιστικές εκλογές στους νοσοκομειακούς γιατρούς (ΟΕΝΓΕ και ΕΙΝΑΠ) δείχνουν για ακόμα μια φορά τα όρια των σημερινών αριστερών "ταξικών" κομμάτων: η 2η (ΚΚΕ) και 3η (κυρίως ΑΝΤΑΡΣΥΑ) παράταξη αν μπορούσε να ενωθεί θα νικούσε την 1η που είναι αυτή της ΝΔ, που ΑΝ είναι δυνατόν, μετά από 27.000 και πλέον δολοφονημένους τα κομματόσκυλα, τα λαμόγια, οι φραγκάτοι και οι διαπλεκόμενοι γιατροί ψήφισαν τον #Μητσοτακη_γαμιεσαι!!!
Μια Κοινωνία κυριολεκτικά που κουτρουβαλάει στον κατήφορο...

Και μετά σου μιλά η Μαλακισμένη Αριστερά για απλή αναλογική και εκλογές! Ποιο σκατοκόμμα να ψηφίσεις από δαύτους και γιατί; Αφού δεν θέλουν αν ενωθούν! ΔΕΝ θέλουν να κερδίσουν! Ούτε στον πολύπαθο και πολύνεκρο κλάδο της Υγείας δεν το κάνουν μετά από 27.816 (05/04/2022) δολοφονημένους της πανδημίας!
Ξεφτίλες για ακόμα μια φορά...
#Έρχεται_Πούτσα και πάλι για όλους τους χαβαλέδες της Αριστεράς...
(Και δεν εννοώ φυσικά -το λέω και πάλι- τον ΣΥΡΙΖΑ και την ΔΗΜΑΡ που δεν είναι πια αριστερά και δεν ανήκουν στον πολιτικό χώρο που ανήκω, με αφορά και με ενδιαφέρει: αυτόν δηλαδή της κομμουνιστικής ταξικής αναφοράς.)

άρθρο από tvxs.gr
ΕΙΝΑΠ
ΟΕΝΓΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: